torstai 28. marraskuuta 2013

Oon melkein PRO

Oli niin mielenkiintoinen makuelämys, että vallan inspiroi bloggaamaan.
Salilta tullessa huomasin Valion ProFEEL juomien makuvalikoiman lisääntyneen. Olin ollut aikeissa ostaa saman vanhan suklaan kuin ennenkin ja pohdin juuri, että mistä kutsun voimia nostaa käsivarteni ylähyllylle, jossa juoma sijaitsi. Me nimittäin trainerin kanssa puserrettiin 100 kpl hauiksia maaten taljassa. Olivat ihan super tiukassa. Nyt ei tee mieli liikuttaa eviä ollenkaan.
Profeel juomat olivat tarjouksessa 3 kpl/5 €. Eli säästin arviolta 10 snt, tai jos muistan hinnan väärin, niin en säästänyt sitäkään... Mutta siinä oli iso lappu, jonka aivoni automaattisesti tulkitsivat hyväksi tarjoukseksi. Hohhhhoi. Päädyin siis kuitenkin ostamaan suklaajuoman lisäksi vaniljajuoman ja lakritsijuoman. Päätin olla kokeilunhaluinen ja aloittaa lakristista. 
Maistiaisten tulokset:
Tulee mieleen navetta. Ai joo, se on varmaan se maito tässä. Joo, maistuu se lakritsillekin. Mut hyi. Onpa pahaa. Siis, en oo koskaan kengänpohjaa nuolassu, mutta tältä se varmaan maistuu. Aavistus kananmunaa ihan kuin olisi. Hei miltähän tää näyttää, onko se valkosta vai harmaata. Pillin läpi näyttäs ihan vaaleelta. (Peilin eessä suu auki.) Sellasta kellertävän vaaleeta. Mmm... 
Yhh, en suosittele. Vanilja on vielä testaamatta, mutta toistaiseksi näyttäisi siltä, että pysyn suklaan makuisessa. Silloin harvoin kun tällaista maistelen. Suklaan makuinenhan muistuttaa sellaista kaakaota, jonka äiti aikoinaan keitti kattilassa aidosta (leivontaan käytettävästä) makeuttamattomasta kaakaosta, johon lisättiin maun mukaan sokeria itse. Kaakao PROfeel on oikein namia!

Loppukevennys:

Katti kainaloon  Hani hartialle ja menox.

2 kommenttia:

  1. mä taas tykkäsin sittä lakritsista, heh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, niinhän se tietysti menee, että toiset tykkää mansikoista ja toiset mangoista. :)))

      Poista