torstai 21. marraskuuta 2013

Kuntosali, Carrie Underwood, kermavaahto, sataset, kirsikka ja Moroccan Oil

Muotoilin tuossa loitontajiani testatessa päässäni Facebook-päivitystä, joka koostui aika lailla aiheista kuntosali, Carrie Underwood, kermavaahto, sataset, kirsikka ja Moroccan Oil hiusnaamio. Huomasin kuitenkin, että se päivitysidea piteni koko ajan, joten se voisi olla sopivampi blogiin kuin statuspäivitykseksi. Tadaa. Siksi siis pitkän hiljaisuuden jälkeen täällä.

Avataanpas tuo rimpsu sitten. Kävin siis kuntosalilla kiduttamassa koipiani. Viime viikon jalkatreenistä toipuminen kesti tällä kertaa neljä päivää. Eka päivä treenini jälkeen vain maski puuttui - zombwalkin askelkuviot oli hallussa. Toka ja kolmas päivä näytin kävellessä siltä, kuin minulla olisi ollut kakat housuissa. Neljäntenä päivänä vaan sattui. Nämä tulokset saatiin trainerin kanssa. (Miksi tuntuu väärältä sanoa valmentaja? Sehän olisi ehtaa suomen kieltä ja ihan oikein. Hmph... ??) Huomenna selviää, miten onnistuin yksin treenatessa.

Kuuntelin Carrie Underwoodia. Ihan loistavaa salimusaa, sillä se saa hyvälle ja pomppivalle tuulelle. Oikeastaan kyllä vielä parempaa aerobiseen liikuntaan, mutta koska olin siitä niin fiiliksissä tänään, niin sopi se tuohon painojen nosteluunkin. Suurimpia suosikkeja: Two Black Cadillacs (oh maaaan, so good), Good Girl (alkaa heti jammailuttaa kun pistää soimaan) ja Cupid's Got a Shotgun (himputin hauska):


Kermavaahtona kuntosali ja Carrie Underwood combossa oli sataset. Sata reiden koukistusta ja ojennusta. Niitä kokeiltiin trainerinkin kanssa viime viikolla. Tulee semmoinen mukava kihisevän lämmin tunne lihaksiin kun niitä vääntää.
Lähentäjien ja loitontajien kanssa jätin sataset seuraavan kerran haasteeksi ja testasin vaan uteliaisuuttani, että joko saan loitontajalaitteen koko painopakan liikkeelle. Kyllä. 70kg.

Oon nyt harrastanut kuntosalia nelisen vuotta vaihtelevalla aktiivisuudella ja alan viimein hahmottaa, mikä nimi kuuluu mille laitteelle ja lihasryhmälle. En kyllä vieläkään kaikissa laitteissa. Ainakaan etukäteen. Se tietty helpottaa hahmotusta sitten kun jossain paikassa alkaa muutaman toiston jälkeen tuntua epämiellyttävältä. x) Enimmäkseen olisi kyllä hyvä tietää jo etukäteen, sillä muuten voi päätyä kiskomaan taljaa ihan väärällä tekniikalla.

Illan kirsikka kaiken tämän hienouden kukkulalla on se, kun kosmeblogin kautta tuli testiin Moroccan Oilin hiusnaamio. Rakastan Moroccan Oil tuotteiden tuoksua ja tästä naamiosta en ole koskaan kuullut negatiivista arvostelua. Odotukset ovat vähintään yhtä huimat kuin tuotteen hinta. We'll see.

Pitäs mennä sinne suihkuun kun pitäis jo mennä kohta nukkumaan. Huomenna on aamuvuoro. Muistaakseni. Pää alkaa seota, kun teen välillä aamuvuoroa ja välillä iltaa. Välillä on tarkoitus, että menen iltaan, mutta sitten tuleekin soitto, että seuraavana päivänä aamuun. Jos huomenna kävelen kuin zombi, niin porukka alkaa ehkä etsiä sopivia välineitä itsepuolustusta varten, just in case, koska alan todellakin näyttää zombilta. En vaan ymmärrä miten ihmiset pystyy kolmivuorotyöhön. Mä olen jo ihan rikki vaikken edes tee yövuoroa.
Sitruunana tässä cocktailissa on postin työtaistelu. Jos se jatkuu vielä pitkään, niin ehkä avaudun siitä täälläkin, mutta väsyttää ja se suihku jne. joten lyhyesti mielipiteeni: kakkaa.

En salli tommosta negatiivista lopetusta, joten tähän hätään tarvitaan jotain kivaa.
Hani!

2 kommenttia:

 1. Jos tykkäät haasteista, niin mun blogista löytyy sulle tämmöinen TOP5-haaste!
  http://justbyjenny.blogspot.fi/2013/11/top-5-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva haaste. Kiitos haastamisesta. :)

   Poista