perjantai 9. elokuuta 2013

Elämäni Instagramissa tänä kesänä

Mulla alkaa nykyään olla blogia ja sosiaalista mediaa, anteeksi, somea joka sormelle, joten kaikkiin paikkoihin en aina muista linkata ihan kaikkea. Tälläkin puolella siis tiedoksi, että esim. Instagram löytyy (mizzannieluv) kuin myös Twitter (MizzAnnie1). Postaan yleensä muutaman päivän ajan jatkuvasti ja sitten unohdan pariksi viikoksi, että tuommoisetkin löytyy.
Nähdäkseni esim. Instagram ei ole vielä levinnyt suomalaisten käyttöön ihan superhyper laajasti, joten mitäs siellä on minun tililläni tapahtunut viime aikoina.
Tällaista:

Kesäkuun alussa tein hulluna ruotsin esseitä.
Olin aloittanut laihduttamisen trainerin kanssa ja toisinaan on tehnyt tiukkaa syödä Vilin vieressä. :P
Ruokaostoskori täytyy nykyään kasviksista, jotka on haudattu rahkan, raejuuston, tonnikalan ja kanan alle. Onnee vaan salaatille ku yrittää selvitä siellä alla.Vilin ollessa USA:ssa road tripillä minä kävin elokuvissa ihan yksin. Snackseinä luonnollisesti kirsikkatomaatteja sekä porkkana- ja kurkkutikkuja. Nättiydyin, vaikka meninkin vaan ihan yksin.


Aamun aloitus kahdella eri tyylillä.Kesäkuun lopussa olin onnistunut hautaamaan pöytäni aika totaalisesti. "Whaddaya mean time to clean house?"


Heinäkuun alussa täydensin pöydäntäyttövarastoja Turun reissulla. MAC-kosmetiikkaa myydään siellä Stockmannilla. Tämä kuva on otettu bussissa, joka oli osa Kuinka palataan Turusta Joensuuhun yhdeksässä tunnissa käyttäen junaa, bussia, junaa, junaa ja taxia -seikkailuani. VR mokasi ja pääsi maksamaan minulle taksin Imatralta Joensuuhun. Muuten en ois niin välittänyt, vaikka matka olikin vaivalloinen ja pitkä kaikkine vaihtoineen, mutta matkalle mukaan sattui maailman kettupäisin konduktööri.


Kävin vanhempieni luona maalla ja saunoin ja uin. Talviturkki tuli tänä vuonna heitettyä poikkeuksellisen myöhään ja vesi oli kylmää ja märkää.Edellisen kuvan au naturel lookista vaihdetaan baarinaamaan. Olen siis käynyt tänä kesänä myös kerran ihan tanssilattialla hytkymässä ja maksamassa parista aivan naurettavan ylihinnotellusta drinkistä. Vili nauroi takaisin tullessaan, että edes Las Vegasin kasinoilla ei juoma maksa niin paljoa kuin Joensuun Ilonassa.


Olipa kerran eräs päivä töissä, kun tajusin, että meikkipussissani on jälleen kerran viitisen huulipunaa ja kolme kiiltoa, mutta ei huulirasvaa. Story of my life.


Versioni pikaruoasta: purkki rahkaa, purkki bonaa, sekoita kunnes näyttää siltä, että tuota en ainakaan söisi.


Ruokavalioni välipäivän donitsi oli niin suuri tapahtuma minulle, että siitä piti ottaa kuva. Seuraavana päivänä palasin taas kaurapuuron ja raejuuston pariin - oikeastaan ihan mielelläni. Don't get me wrong, kyllä minä mielelläni niitä donitsejakin söisin useamminkin.
Kesän päivät ovat olleet vähäpostisia ja tauot venyneet täten pidemmiksi, joten ehdin kuvailla itseäni vessassa. Tällä kuvalla havainnoillistin tänään, kuinka meikit ja tukka ovat jo siirtyneet kesälomalle, vaikka minulla oli vielä pari tuntia työaikaa jäljellä. Nyt olen minäkin lomalla.


Lomasuunnitelmiini kuuluu mm. kukkua yömyöhälle dataamassa välittämättä siitä, että huomennakin pitää herätä. Hihii. Lauantainakin on siis noustava ylös, sillä suuntaan Kouvolaan. Paras ystäväni lapsuudesta asuu nykyään siellä rokkimiehensä ja kahden lapsensa kanssa. Lapset laitetaan miehen hoidettavaksi ja me keräännymme pienen ystäväporukan kanssa viettämään saunailtaa. Ihana nähdä tuttuja yläasteelta ja lapsuudesta oikein kunnolla pitkästä aikaa. Päivän ruokalista kuulosti myös kielen pyöräyttävältä, mitä minä arvostan kun elän näitä 6 päivän kuivempia kausia aina välissä.

Kouvolasta palailen hetkeksi Joensuuhun ja loppu viikosta suuntaan Tampereelle viettämään aikaa parin muun ystävän kanssa. Nykyelämäni parhaista ystävistä kaksi kolmasosaa on nimittäin valinneet elää Tampereella, eivätkä täällä minun kanssani. En ymmärrä. Minähän olen ihana. Miksi he valitsivat Tampereen? ;) ;') :') :'] :'''''( Come back. Come back. No ei. Kyllä minä selviän.

Etsitään uusia ystäviä, erityisesti kuntosalista tykkääviä, iällä, koolla, sukupuolella jne. ei ole väliä, mutta jäsenyys Energylle ois aika must. Toinen vaihtoehto ehtiä oikeesti nähdä eikä olla vaan paperilla kavereita ois, että löytyy työpaikka Joensuun postiterminaalilta. Avoimet hakemukset osoitteeseen kosmetiikkaobsessio at gmail.com :P

Ps. Toivoneille tiedoksi, että olen filmannut videon, jolla selittelen perusasioita tästä laihdutusprojektistani. Jahka ehtisi editoida, kun loma vähän rauhottuu. ;D

2 kommenttia:

  1. Mie just oon huomenna menossa hakee Energyltä kuntosalikortin. :D Vähän jänskättää mennä sinne, kun en oo noita kuntosaleja aikasemmi harrastanut.

    But I can be your friend! <3 :D

    VastaaPoista