torstai 16. toukokuuta 2013

Haaste: 11

Öhöm. Kuukausi sitten olen näköjään naputellut tämän postauksen 98% valmiiksi. :P Sitten jäin miettimään, että ketä vielä haastaisin ja sitä mietiskellään näköjään edelleenkin. Jos sinulla on alle 200 lukijaa, saat mielellään olla haastettava nro 11.

15.04.2013
Olo on tällä hetkellä yhtä aikaa levännyt ja pöhnäinen. Kävin eilen nukkumaan puoli kymmenen maissa. Viimeeksi menin niin aikaisin varmaan 12-vuotiaana, ellei takana ollut yli 24 h valvomista.
Viime viikkoon kuului reissu sekä Helsinkiin että Tampereelle. Helsingin matkaan palailen kosmeblogin puolella, sillä sen aihepiirin reissusta oli kyse. Tampereella puolestaan olin englannin opiskelijoiden tapaamisessa. Yritän järjestellä ajatuksiani vielä ja palailen ehkä myöhemmin kertoilemaan mitä kaikkea hauskaa reissuun kuului. Jutustelin eilen illalla äitini kanssa puhelimessa ja hän yritti kysellä minulta asioita, mm. milloin olemme tulossa vaihtamaan kesärenkaita autoon, ja saatuaan muutaman vastauksen, joissa ei ollut joko päätä eikä häntää tai totesin vaan, että nyt ei pysty ajattelemaan niin pitkälle, hän luovutti ja käski minun mennä nukkumaan. Tottelin kiltisti.

Lueskelin illalla kuitenkin pikaisesti kommentteja. Kikhy oli haastanut minut tällaiseen

11

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.

2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
 6. Ei takaisin haastamista!

Osa 1: 11 asiaa minusta


1. Tulen maalta. Asuin puiden keskellä 18-vuotiaaksi asti, jolloin muutin pois kotoa ekaan omaan kämppääni Lappeenrantaan.
Lapsuudenkoti

2. Inhoan kaikkeja kuoseja, joissa on pientä kukkakuviota. Mitä värikkäämpi sen kamalampi. Itseni päällä siis, muut saa pukeutua kuten haluavat.
3. Englannin numeroni oli koko kouluaikani aina 10, mutta ylioppilaskirjoituksissa sain siitä E:n enkä L:ää. Mikä häpeä. ;)
4. Olen AINA ollut kissafani. Ensimmäisen sain muistaakseni 4-vuotiaana kummiltani. Järjestyksessä miukuni ovat olleet: Kisumisu, Laku, Tähtisilmä, Harmi ja Höpö (pentuveljekset), Nuppu ja nyt sitten Hani. Kaikki maatiaisia. 

5. Jos pitää valita kinuski, suklaa tai vanilja, niin vanilja.
6. Olen aina ollut pullukka. Huokaus.
7. Minulla on 1 isosisko.
8. Ja 1 isoveli.
9. Ei pikkusisaruksia.
10. Kotitöistä inhokkini on tiskaaminen. Suihkun viemärin puhdistaminen olisi inhokkini, mutta en laske sitä enää, koska en suostu tekemään sitä, kun minulla kerran on poikaystävä. Yksin asuessani se homma oli aina prosessi, johon kuului useita kumihanskoja ja muovipusseja ja jonkin verran yökkimistä.
11. Rakastan vihkoja, kyniä, post it -lappuja ym. "toimistotavaraa". Ostan liikaa kivoja vihkoja ja kirjasia, joihin voin tehdä... öh, jotain kirjoitettavaa niihin varmasti aina keksii jossain vaiheessa. Tällä hetkellä haaveilen paperisilppurista.

Osa 2: 11 haastajan kysymystä

1. Paras suklaa?
Maraboun Daim-maku.
2. Oudoin tapa?
Käsien peseminen ei sinänsä ole outoa, mutta se miten usein minä niitä pesen ja minkä kaikkien asioiden jälkeen minun pitää päästä pesemään kädet on. Esim. koskin likaiseen pyykkiin, pitää pestä kädet.
3. Lempi merkki vaate/asuste?
En nyt saa mieleeni yhtään merkkivaatetta, jonka omistaisin, joten käännetään tämä toisinpäin. Lempi vaatemerkkini on Juicy Couture.
4. Kirja vai elokuva?
Elokuvia katson määrällisesti enemmän, mutta ei niihin voi uppoutua ja imeytyä samalla tavalla kuin hyvään kirjaan, joten... apua! Jos kyse on elokuvasta, joka perustuu kirjaan niin mieluummin kirja, paitsi jos kyse on Sormusten herrasta, sillä siinä on liikaa kirjaa minulle. Möh. Kirja. Mutku elokuva. Ei. Raa. Hajosin.
5. Komein julkkismies?
Kestosuosikkini on Jensen Ackles, mutta Chris Hemsworth on tällä hetkellä nami. Ou, ja sit Ian Somerhalder on pakko sanoa, koska :P'''

 
Jensenin tapasin ensimmäistä kertaa Dark Angelissä, mutta vaikka herra kovin söpis olikin, niin ihastus ei vielä iskenyt kovin pahasti. Seuraavan kerran törmäsimme Dawson's Creekissä ja Smallvillessä ja niihin aikoihin sydämeni alkoi sykkiä hänelle. Supernaturalia katselen ehkä enemmän hänen takiaan kuin sarjan itsensä. Aloitin juuri ykköskaudelta uudelleen.Chris. Iskit Thorin vasarasi suoraan sydämeeni. ;)

6. Kumpi, liian kuuma kesä vai liian kylmä talvi?
Liian kuuma kesä.
7. Missä maissa olet käynyt?
Kanariansaarilla eli Espanjassa, Ruotsissa, Kreikassa, Unkarissa ja Yhdysvalloissa. Englannissa ja Saksassa lentokentillä, mutta niitä ei silloin taideta laskea.
New York, New York

8. Biisi, joka kuvaa parhaiten tämän hetkistä mielentilaasi?
Blur: Coffee and TV, mutta jonkin verran neutraalimpi fiilis kuin lyriikoissa.
9. Lempi lehtesi?
Seventeen. :D Joskin kyllä minä Trendin huomattavasti useammin luen.
10. Unelmien autosi?
Neliovinen, valkoinen tai vaaleanpunainen *tihihi*, valmistettu 90-luvun jälkeen. (Rivien välistä voi lukea, että pihassa seisoo tällä hekellä kaksiovinen 80-luvun tuote... Tottelee lempinimeä Tölkki.)
11. Vaikein kysymys näistä edellisistä?
Nro 4.

Osa 3: mun kysmät
1. Mitä kuulet juuri nyt?
2. Kerro yksi obsessiosi.
3. Mikä saa sinut nyrpeäksi?
4. Mikä on lempituoksusi?
5. Kuka on mielestäsi maailman suurin julkkis? Ei uskonnollisia hahmoja, pliis.
6. Entä turhin julkkis? Uskonnollisetkin hahmot sallitaan.
7. Mitä söit aamupalaksi?
8. Lemppari telkkuohjelmasi?
9. Mitä maailmassa on tällä hetkellä liikaa mielestäsi?
10. Valveilla vai hereillä?
11.Kinuski, suklaa, vanilja vai mansikka?

Haastan:
1. Anteeks anteeks anteeks. Tiiän et piti olla alle 200 lukijaa, mutta koska mulla on ikävä .Nekkua. ja .Nekun. postauksia, kun niitä nykyään tulee vähän harvemmin, niin ensimmäisenä haastan .Nekun..
2. Hanna-Maijan lukijamääristä en tiedä, mutta "Hanna, jos joskus tekee mieli paeta oppikirjoja ja esseitä, niin tässäpä pientä askarreltavaa."
Loput 9. No siis. Aloin käydä lukijalistaani läpi etsien tuttuja tai uusia mielenkiintoisia luettavia. :)
3. Maarit eli http://maarit-ajastaikuisuuteen.blogspot.fi/
4. Satu eli http://ripsaritposkilla.blogspot.fi/
5. Jaana eli http://makeitgetit.blogspot.fi/
6. Elena eli http://kauniimpimaailma.blogspot.fi/
7. Deadly Dame tai Anne eli http://deathliciouskisses.blogspot.fi/
8. http://nails1820.blogspot.fi/
9. Nunnukae eli http://kynnelle.blogspot.fi/

15.5.2013
10. Tää blogi mulla oli juuri auki välilehdellä: http://www.my-fantazya.blogspot.fi/
11. Ei pysty. Väsyttää ihan liikaa.

9 kommenttia:

 1. Mitä teen, jos olen jo kertaalleen tähän osallistunut? :) Saanko vaan vastailla sun kysymyksiin ja syödä vaikka jätskin?
  Ja ei, ei ole yli 200 lukijaa. Tai sitten ne on ihan tosi vaivihkaisia kaikki.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta :) ♥

  Pakko mainita, että mä kans rakastan kaikkea toimistohärpäkkeitä. Onneksi mä oikeasti tarvitsenkin niitä töissäni, mutta kotootakin löytyy laiton määrä kaiken maailman lippulappuja, kyniä ja vihkoja.

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! :)
  Olipa hauska lukia sun vastauksia, löysin sieltä hämmentävän monta asiaa, jotka oisin voinu kirjottaa ite. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! :-)
  Aivan ihana toi kuva susta New Yorkissa!

  VastaaPoista
 5. No voi awww! Toivottavasti nähdään taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hei, vastaan noihin kysymyksiin vaikka blogin Facebookissa, koska olin tehnyt tämän haasteen jo muutamaan kertaan. :)

   Poista
 6. Kiitos haasteesta! Olen tämän haasteen jo tehnyt muutaman kerran blogissani, en viitsi enempää kertoja tätä enää tehdä haha. Olit myös tehnyt supervaikeet kysymyksii, mietin niitä hetken ja luovutin haha!

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta, yritän tehdä tämän vaikka olen sen jo pari kertaa tehnyt :)

  VastaaPoista