perjantai 15. helmikuuta 2013

Herää: This Is It!


Meille on annettu vain yksi elämä.

Oletko tänään onnellinen? Mistä asioista olet? Mitkä asiat ovat onnellisuutesi tiellä?

Mitä tavoitteita sinulla on? Oletko tänään elänyt niin, että teet jotain niiden saavuttamiseksi? Olet? Hymyile ja iloitse! Et ole? Miksi et?

Haluaisitko jotain juuri nyt? Voitko saada sen juuri nyt? Onko se tavoitteidesi mukainen? Jos on, miksi istut siinä etkä ole hakemassa sitä? Jos ei, miksi haluat sitä?

Pystytkö yksin vai tarvitsetko apua? Tuntuuko siltä, että sinua tuetaan? Läheisesi, jotka välittävät sinusta auttavat sinua mielellään elämässäsi. Oletko sanonut heille, että tarvitset heitä? Oletko pyytänyt apua?

Pystytkö katsomaan henkiseen sekä fyysiseen peiliin ja näkemään niistä realistisen heijastuksen? Oletko ollut itsellesi rehellinen?

Oletko hymyillyt tänään ja ajatellut niitä asioita elämässäsi, jotka ovat ihania? Eikö niitä ole? Jos vastauksesi on ei, olet väärässä. Sinun pitää katsoa tarkemmin tai muuttaa asennettasi. Elämällä ja maailmalla ei ole velvollisuutta tehdä sinua onnelliseksi. Olet itse vastuussa siitä.


Sain toissapäivänä muistutuksen kuolevaisuudesta. Eilen sain viestin onnettomalta ihmiseltä. (eivät liity toisiinsa) Tänään olen itse ankealla päällä. Tämä teksti on minun yritykseni hakea hieman perspektiiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti