perjantai 11. tammikuuta 2013

Mjuuziik - 3 parasta biisiä + 3 loistavaa


Minulla on 3 absoluuttista suosikkibiisiä. Nyt just en muista, mikä se kolmas oli, mutta jahka tuijotan ruutua, niin warmaan se sieltä muistuu mieleen. :D

1

The Verven Bittersweet Symphony. Ikuinen numero ykkönen. Tutustuin siihen sen nimisen elokuvahistorian priimatuotteen kautta kuin Julmia aikeita / Cruel Intentions.

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Sebastian--Annette---Kathryn-cruel-intentions-609465_1382_1920.jpg
Äiti vuokrasi tämän toiveleffan minulle sairastaessani kuumetta vuonna 1999. Katsoin sen, kelasin alkuun (voi VHS-aikakausi, onneksi olet ohi) ja katsoin uudelleen. Kuumeinen pääni tykkäsi elokuvasta, mutta tod näk halusin katsoa sen kaksi kertaa ihan vain siksi, että meillä kotona vuokraelokuvat olivat äärimmäisen harvinaista herkkua. Leffaa en ole kaipaillut moneen vuoteen, mutta hankkimaani soundtrackia kuuntelen edelleen tasaisin väliajoin. Ja Bittersweet Symphonya niin usein kuin uskallan, koska pelkään, että parhaatkin biisit voi kuunnella puhki.Jos laulun meinneisyydestä löytyvä ikävä plagiointitarina kiinnostaa, niin Wikipedia.

2

Seal - Kiss from a Rose
Toinen leffasoundtrackiltä löydetty biisi. Savitaipaleen kirjastosta lainailin Batman-leffan soundtrackin joskus ammoisina aikoina. Tämä oli numero yksi ennen Bittersweet Symphonya.Pyh ja LOL, en oikeesti muista, minkä olen näitä asioita yleensä miettiessäni valinnut kolmanneksi, mutta jatketaan siis listaa vielä parilla eeppisellä rakkaustarinalla musiikkia kohtaa.

Minä <3 Evanescense - My Immortal

Tässä vaiheessa alkaa tulla vissiin aika selväksi, että mulla on taipumusta rakastua biiseihin palavasti leffojen ja niiden soundtrackien kautta. Tämänkin kohdalla on parempi, mitä pikemmin leffan muistijäljet tuhoutuu. Dare Devilin jaksaa katsoa loppuun, jos fanittaa Ben Affleckia oikein kovasti. (Minä fanitin.) Leffan lopussa kiitos seisoo ja siellä soi tämä biisi.


Seuraava suosikki ei kuitenkaan olekaan leffasta. Sen sijaan herran levy on aika leffamusan kaltaista kokonaisuudessaan. William Joseph - Within.


Siitä huolimatta, että olen harjoitellut tätä biisiä joka kerta vanhempieni kotona käydessäni (about 6 kertaa vuodessa siis) jo noin kolme vuotta, niin noihin näppäriin sormiin verrattuna mun soittoni kuulostaa siltä kuin hakkaisin pianoa haloilla. Äitini toteaa aina puolisen tuntia Williamin laulujen harjoittelua kuuneltuaan, että voisinko välillä soittaa musiikkia. Sry mom, can't help it, gotta practise if I wanna learn it.
Ikuisuusostoslistallani on ollut piano jo 8 vuotta. Tämä on se vuosi, kun aion säästää rahat ja ostaa sähköpianon.

Herkistelyklassikkoni on India Arien Ready for Love.

Tämän bongasin Dawson's Creekistä. Kyseinen sarja oli yksi nuoruuteni suosikeista. Suosittelen lämpimästi. Katselin sen uudelleen kokonaan läpi pari vuotta sitten ja kärsin lievää ysärimuotiyliannostusta ekan kauden ajan. Katie Holmes <3 on niitä näyttelijöitä, että elokuvalla ei varsinaisesti ole väliä. Pääasia, että siinä on Katie. Hyvä esimerkki tästä on Teaching Mrs. Tingle, jonka olen katsonut miljoona kertaa.


3

Tulihan se sieltä kun vähän odotteli. Telkkusarjan Revenge / Kosto ykköskauden viimeisessä jaksossa soi maailman kolmas paras biisi (joo joo, soi myös GoT:ssa). Oikeastaan tämä on nykyään paremmuusjärjestyksessä kakkosena, tai ihan oikeasti oikeastaan melkolailla ykkösenä, mutta koska sitä piti kaivella niin pitkään, niin olkoon täällä postauksen lopussa. Tämä biisi. On. Musiikkiorgasmi.


Florence + the Machine - Seven Devils

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti