torstai 3. tammikuuta 2013

Huomenta wai hywää yötä?

Nukahdin wahingossa päiwäunille kasin maissa illalla ja heräsin puol yks. Öö... huomenta? Kettu. Ois woinu käyttää illan hyödyllisemminkin. Ei sillä, aamuyhden tiskikoneen täyttö ja roskisten wieminen oli aika hyödyllistä. Harkitsin parhaillaan alkaisinko hinkutella rätillä suihkukopin pikkunurkkia puhtaaksi, kun Wili tuli kotiin pelaamasta lautapeliä.
Näin jännää mun elämä on. :D

Käytiin ystäwäni Jonnan kanssa tänään shoppailemassa alennusmyynneissä. Luonnollisesti löysin paljon enemmän ihan normihintaista tawaraa. Aattelin filmata tähän blogiin waate-/asusteshoppailut. Oisin filmannut jo, jos en olisi nukahtanut.

Huomenna on jännä päiwä. Meen parturiin. Yritän totuttaa itseäni ajatukseen, että 10 - 15 cm lähtee. Haluan ihan pikkusen waihtelua. Woi kyllä olla, että löydän pöksyistäni pupun ja hiukset lyhenee waan just ja just sen werran, että harja menee taas taistelutta läpi.

Nyt sitä hywää yötä.

5 kommenttia:

 1. Hihi, oon eka lukija! Olisikko voinut lisätä tänkin blogin Blogilistalle niin ois helpompi seurata? Kiva kyllä tämmönen blogi. Jännitttää sun puolesta toi parturi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittää kyl ihan vaan kahdella teellä kuitenkin... :P

   Poista
  2. Haha :D
   Kiwa, että liityit lukijaksi. (Ii, eka lukija - jee! :D)
   Lisäsin tämän blogilistalle.

   Poista
 2. Tää sun blogi on aivan mahtava my daytä odotellessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Vähän jänskättää vielä toistaiseksi kirjoitella ihan uutta blogia. :D

   Poista